facebook tracking

Gasellföretag skapar Sveriges bästa konsultupplevelse

I Sveriges tre största städer hittar du ett team som drivs av kvalitet, öppenhet och personliga relationer. Tillsammans bildar vi Developers Bay, företaget som gått från Startup till gasellföretag och marknadsledare inom en av Sveriges hetaste branscher på bara några år. Developers Bay är ett nätverk för seniora konsulter inom Tech. Vi har dels ett community för frilansare och dels ett partnernätverk för små och medelstora konsultbolag. Vår drivkraft är att skapa den bästa konsultupplevelsen för både konsulter och kunder.

 

”Att genom personliga möten och djupa relationer kunna hjälpa våra kunder med den bästa

kompetensen och samtidigt erbjuda våra medlemmar väldigt intressanta uppdrag är oslagbart!” 

- Daniela Jankulovski, Regionchef Göteborg.

Jobba hos oss!

Matchmakers mellan konsult och uppdragsgivare

Developers Bay erbjuder marknadens bästa konsultpool med kvalificerade specialister inom Tech. Vi har i dagsläget ett stort och brett nätverk med över 3 000 kvalitetssäkrade konsulter. Vi samarbetar dessutom med många häftiga bolag som ständigt söker efter nya talanger.

Vårt motto är “Free your talent” och vi vill att fler människor ska få möjligheten att utveckla och förverkliga sina ambitioner och drömmar. Vi vet hur viktigt det är med rätt kompetens på rätt plats. Vi vet också hur svårt det är för företag att hitta konsulter med rätt egenskaper och hur svårt det är för konsulter att hitta rätt uppdrag. Vår grymma personal agerar som matchmakers mellan konsulter och uppdragsgivare för att skapa de bästa matchningarna. 

”Jag fick chansen att vara med från start och etablera Developers Bay i Göteborg vilket jag är så tacksam för. Detta var en av anledningarna till att jag tackade ja till tjänsten då det verkligen var en resa jag ville vara med på. En resa som kräver mycket tålamod, men vilken känsla när man inser att vi på väldigt kort tid har lyckats bevisa att vi är en agentur som sticker ut på marknaden!” 

Daniela Jankulovski, Regionchef Göteborg.

”Jag valde detta jobb för att det fanns otrolig potential och utvecklingsmöjligheter som jag sällan sett. Det bästa är att detta är fortfarande lika sant idag som det var då. Developers Bay är fortfarande i en tillväxtfas och det finns en stor efterfrågan bland våra kunder.”          

- Lubomir Struwe, Senior Account Manager.

Laganda, glädje och driv

Som anställd hos oss får du en fartfylld vardag där ingen dag är den andra lik. Vad som kännetecknar oss på Developers Bay är vår starka laganda och driv. Vi vet att en bidragande faktor till vår framgång är att våra medarbetare trivs och brinner för sitt jobb. Deras glädje och engagemang smittar av sig på arbetet de utför.

”Vi har en otrolig sammanhållning i säljteamet och vi är inte bara kollegor utan även goda vänner. Vi hjälper varandra i alla lägen och det finns ingen intern konkurrens utan bara gemensam framgång som mål.” 

- Lubomir Struwe, Senior Account Manager.

Två andra viktiga framgångsfaktorer är att vi jobbar hårt samtidigt som vi har väldigt roligt på jobbet. Dagarna hos är fyllda av framåtanda, uppmuntran och glädje.

”Det bästa med mitt team är att vi har högt i tak, kul på jobbet och att vi njuter av resan vi gör varje vecka, varje månad, varje år! Vi jobbar hårt men vi jobbar som ett team och stöttar varandra i vått och torrt vilket också är framgången till ett vinnande team!”

- Daniela Jankulovski, Regionchef GBG.

Vill du vara med på vår resa?

”I min roll som Kundansvarig så får jag en fantastisk möjlighet att bygga långvariga relationer med spännande kunder och bli en viktig del i deras resa.”

-  Lubomir Struwe, Senior Account Manager.

Vi är på en stark tillväxtresa och behöver därför fler Account managers till vårt team i Stockholm och Göteborg. Vi söker dig som är grym på att bygga relationer och som alltid gör det lilla extra för dina kunder. Du är en orädd och driven problemlösare som arbetar prestigelöst och gläds lika mycket åt andras framgångar som dina egna. Det är också en självklarhet att du brinner för sälj lika mycket som vi.

Låter detta intressant? 

Välkommen med en ansökan om du vill vara med på vår resa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor